14 033

Vanaf 1 april 2022 werken wij voor de gemeente Leusden.

Misschien is het u opgevallen dat de mensen die het dagelijks onderhoud van de buitenruimte in uw omgeving niet meer in witte, maar in rode auto’s rijden.
Vanaf 1 april 2022 werken wij samen met uw gemeente. Florijn aannemingsbedrijf BV bevind zich in Woudenberg.

Dagelijks onderhoud.
Naast de andere auto’s en andere mensen zijn er geen veranderingen in het dagelijks onderhoud van de buitenruimte.  Afspraken over bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid onkruid en de hoeveelheid zwerfvuil die ergens mag liggen, blijven hetzelfde.

Klimaatverandering en gezondheid
Klimaatverandering en gezondheid zijn onderwerpen die het komende jaar aandacht krijgen en waar inwoners over kunnen meedenken. Hoe en waar zorgen we bijvoorbeeld in de zomer voor verkoelende schaduwplekken?

Diversiteit in de natuur.
Ook blijven we inzetten op diversiteit in de natuur met veel verschillende bomen, struiken en kruiden, die liefst veel bloemen en vruchten geven. Dit ziet er niet alleen mooi en vrolijk uit, maar het zorgt ook voor meer verschillende waardevolle vlinders en andere insecten.

Contact.
Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u terecht bij onze omgevingsmanager Jamie Bosman. U kunt haar bereiken door te mailen naar j.bosman@florijnbv.nl. Zij zal onder andere de burgerinitiatieven oppakken en u kunt haar wekelijks vinden bij het koffie rondje in de wijk!

Share This